Morgen

Postcards

Morgen

De ansichtkaarten herinneren ons eraan dat er altijd een nieuwe dag komt, vol mogelijkheden en vrijheid om te doen wat ons gelukkig maakt. Met een afmeting van 10 x 15 cm, was het een uitdaging om een krachtig beeld te creëren dat hoop en optimisme uitstraalt.

“In een tijd waarin fysieke afstand en isolatie ons dagelijks leven beïnvloedden, was het doel van deze postcards om een boodschap van hoop en vrijheid over te brengen.”

Intro

“Hart”: Deze ansichtkaart is ontworpen om het verhaal te vertellen van ons diepe verlangen naar samenzijn en het verenigen van harten, zelfs in tijden van afstand. De beelden van harten die samenkomen symboliseren dit diepe verlangen naar verbinding en het delen van liefde.

“Samen zijn”: Deze ansichtkaart is ontworpen om het verlangen uit stralen naar de vrijheid, om weer openlijk met vrienden te kunnen genieten. Het nodigt uit om vreugde te delen, te lachen en nieuwe herinneringen te creëren met dierbaren.

Opdracht

Postcards ontwerp

Kleuren

Luminous Liberty

#ea5429

Blissful Freedom

#2f516d

Liberation of the Heart

#e30613

Golden Sands

#ffeb96

Unbounded Ocean

#39adbc

Limitless Blue

#aed9d2

De ansichtkaarten moedigen ons aan om vooruit te kijken, naar een toekomst waarin we weer onbezorgd kunnen samenkomen en genieten van elkaars gezelschap.