Skip to main content

Verzendkosten

& levertijd

Wunderscore

Verzendkosten

Onze ontwerpen en bestanden worden digitaal verzonden! Dat betekent geen gedoe met postzegels, adreslabels en postbodes die altijd op het verkeerde moment komen. Je kunt nu gewoon ontspannen en wachten op een e-mail met de prachtige ontwerpen en bestanden die je hebt besteld. Alleen maar vreugde en een kloppend hart van opwinding wanneer je de prachtige ontwerpen ontvangt.

Maar wacht even, laten we het even hebben over het drukwerk. Onze partner in crime is een echte rebel in de drukkerijwereld. Ze maken de mooiste prints die je ooit hebt gezien en dat allemaal zonder extra kosten voor verzending. We weten het, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar.

Levertijd

We zullen onze best doen om het wachtavontuur zo kort mogelijk te houden, zodat je snel kunt genieten van onze creatieve awesomeness. Maar soms hebben we wat extra tijd nodig om een project naar het volgende niveau te tillen. Geen zorgen, we houden je op de hoogte van eventuele vertragingen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en kunt beslissen of je met ons wilt samenwerken.

Voor drukwerk op maat kan de verzendingstijd per artikel verschillen, maar we beloven je dat je het product binnen 14 werkdagen in je handen hebt.

Oh ja, voordat het uit ons hoofd glipt: ons kant-en-klare drukwerk vliegt binnen 3 werkdagen jouw kant op, zodat je razendsnel kunt genieten van je bestelling.