Skip to main content
START
NU

Communicatie-avontuur

Of je nu een dringende vraag hebt over ons werk of gewoon even gezellig met ons wilt kletsen, wij zijn er voor jou! We zijn bereikbaar via alle kanalen die je maar kunt bedenken: je kunt ons bellen, e-mailen of zelfs een appje sturen. Oh, en als je toevallig het contactformulier onderaan de pagina hebt gevonden, dan kan je ons daar ook een vraag stellen.

Contact

+31 (0)6 44 11 88 48

contact@wunderscore.nl

Postadres

Schepenenstraat 21

6463EJ Kerkrade

Haal het beste uit je wachtavontuur.

Je vraagt je waarschijnlijk af: “Wanneer kan ik beginnen met mijn project?” We begrijpen je ongeduld om aan de slag te gaan met ons team. Vanwege buitengewoon enthousiaste klanten ervaren we op dit moment enige drukte, wat resulteert in een wachtperiode die we graag een ‘wachtavontuur’ noemen. We proberen het kort te houden, maar soms hebben we extra tijd nodig om projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Geen zorgen, we houden je op de hoogte van eventuele vertragingen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en kunt beslissen of je met ons wilt samenwerken.

Ben je een beetje ongeduldig? Misschien kun je wat ademhalingsoefeningen doen of een dansje maken om de tijd te doden. We zullen je niet vergeten terwijl je in onze agenda staat en kijken ernaar uit om iets moois te creëren!

Hier zijn nog wat tips om de wachttijd nuttig te besteden:

  1. Pak een notitieblok en begin wat woorden op te schrijven. Je weet nooit wanneer inspiratie toeslaat, dus denk na over de boodschap die je wilt overbrengen en hoe je dat op de meest effectieve manier kunt doen.
  2. Bedenk welke informatie je wilt delen met je klanten en hoe je die informatie boeiend en duidelijk kunt presenteren. Ga alvast teksten schrijven!
  3. En terwijl je toch bezig bent, denk ook eens na over de vragen die je aan ons wilt stellen. Wees niet bang om creatief te zijn en maak gerust een grapje.

Ik wil Wunderscore bezoeken.

Ben je zo onder de indruk van ons bureau dat je ons graag in levenden lijve wilt ontmoeten? Met zoveel geweldige ideeën en ontwerpen in ons hoofd, moeten we ons afsluiten van de buitenwereld om alles eruit te kunnen laten knallen. Helaas moeten we je vertellen dat ons kantoor momenteel zo geheimzinnig en mysterieus is als de Bermudadriehoek. En laten we eerlijk zijn, ons kantoor is zo volgestouwd met schetsen en ontwerpen dat er eigenlijk geen ruimte meer is voor bezoekers.

Maar als je ons toch graag persoonlijk wilt ontmoeten en onze designs wilt zien, kunnen we een date plannen bij jou op kantoor. Laat ons snel weten of we een afspraak kunnen inplannen! We beloven ons best te doen om snel te reageren en we zullen niet bijten (tenzij je beweert dat Comic Sans een goed lettertype is, dan kunnen we niets meer garanderen).

Vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Gebruik ons contactformulier!