Skip to main content

De kracht van getalenteerde grafisch ontwerpers met obsessies!

Team met eigenaardigheden

We zijn niet alleen creatief, we zijn ook gewoon mensen. We hebben allemaal onze eigenaardigheden en excentriciteiten. Zo heeft onze grafisch designer een obsessie met witruimte en heeft onze webdesigner een ongezonde relatie met zijn toetsenbord.

“Als je op zoek bent naar getalenteerde grafisch ontwerpers die graag plezier maken en fantastisch werk afleveren, hoef je niet verder te zoeken. Maar wees gewaarschuwd: zodra je hun creativiteit hebt ervaren, wil je nooit meer zonder ze!”

Sammy Conraads
Grafisch design & webdesign

Sammy Conraads

Ik ben Sammy, maar iedereen noemt me Sem. Ik ben de typografie-obsessed member, en als er één ding is waar ik nog meer van hou dan een goed lettertype, dan is het wel de witruimte eromheen. Mijn obsessie voor details is grenzeloos en ik vind het geweldig om mijn creativiteit te gebruiken om de beste ontwerpen te maken voor onze klanten. De obsessie voor kleine details is mijn geheime wapen als grafisch ontwerper. Als een enthousiaste perfectionist ben ik gek op het graven in de fijnste nuances van een ontwerp.

Sinds mijn kindertijd werd ik ondergedompeld in de wereld van grafisch design door mijn vader, Dolf Conraads. Hij leerde me niet alleen binnen de lijntjes te kleuren, maar daagde me ook uit om buiten de lijntjes te kleuren. Nu is het moment aangebroken om samen met mijn vader de klanten van Wunderscore te voorzien van fantastische ontwerpen.

Naast mijn ontwerpavonturen ben ik helemaal gek op lekker eten en eerlijk gezegd, lijkt het alsof ik constant op culinaire ontdekkingstocht ben. Het ontdekken van nieuwe plekken en het verkennen van de wereld zijn eveneens enorme passies van mij. Reizen geeft me een enorm gevoel van vrijheid en inspiratie. Soms ben ik zo enthousiast over het zien van iets nieuws, dat ik over mijn eigen voeten struikel. Maar hé, dat maakt het leven juist leuk en avontuurlijk, toch?

Als je iets doet, moet je het goed doen. Ik ga tot het uiterste om geweldig werk af te leveren, maar ik vind het net zo belangrijk om te kunnen lachen en genieten van het ontwerpproces.

Multimedia & webdesign

Dolf Conraads

Ik ben Dolf Conraads, een veelzijdige professional met een unieke reis die me heeft gevormd tot de persoon die ik vandaag ben. Op mijn 18e koos ik voor een loopbaan als beroepsmilitair, waar ik diende als Technisch Specialist bij de Koninklijke Landmacht. Helaas moest ik mijn militaire carrière vroegtijdig beëindigen vanwege een ongeluk tijdens het uitvoeren van mijn taken. Deze ervaring heeft me echter waardevolle lessen in teamspel, respect en doorzettingsvermogen gebracht, fundamenten die me mijn hele leven hebben begeleid.

Op mijn 22e betrad ik de wereld van de media, waar ik bij Mercator Pers, een uitgever van diverse weekbladen, de kneepjes van het vak leerde. Mijn betrokkenheid bij De Limburger in Maastricht, waar ik assisteerde bij de opmaak van weekbladen, verrijkte mijn kennis over het medialandschap. Het was tijdens deze periode dat ik mijn passie ontdekte voor het vastleggen van het nieuwsbeeld via fotografie en videografie.

In 1987 nam ik het initiatief en startte mijn eigen video-uitgeversbedrijf, ‘Videoproductions Zuid-Limburg’. Als pionier verkreeg ik de vergunning om lokale televisie te produceren en uit te zenden in Kerkrade en Heerlen. Ondanks lokale politieke tegenwerking liet ik me niet ontmoedigen en zette ik mijn expertise voort bij het nieuwe medium TV Gazet in Maastricht. Na diverse omwentelingen binnen regionale mediabedrijven evolueerde ik mee met de digitale revolutie. Mijn specialisme in foto en video transformeerde naar een multidisciplinaire aanpak als multimedia specialist.

Vandaag de dag ben ik een ervaren vakman op het gebied van nieuwsreportages, social media-berichten en audiovisuele bedrijfsproducties. Mijn ongebreidelde nieuwsgierigheid naar nieuwe mediavormen en mogelijkheden heeft me geleid naar waar ik nu sta. Ik kijk met trots terug op mijn rijke ervaringen en wil mijn onuitputtelijke kennis en creativiteit graag inzetten voor nieuwe projecten bij Wunderscore.

Met een passie voor het ontdekken van nieuwe media-uitingen sta ik klaar om mijn expertise in te brengen en bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Brand & Packaging design & Culinary identity

Liesbeth & Yolanda

Onder het label ‘Food forward’ werkt Liesbeth Ronden van Liesbeth Ronden Creative Packaging Design in co-creatie met Yolanda van der Jagt van YoVeggieWorld aan plantaardige totaalconcepten. Yolanda vanuit haar expertise in productconcept & smaakregie, Liesbeth vanuit packagingconcept & art design. Samen dragen ze bij aan de volgende generatie gezonde foodoplossingen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden als je meer wilt weten over hoe je plantaardig eten op een leuke en lekkere manier op de kaart zet.

Neem contact op, dan spreken we snel af. 

Bij ons hoef je geen tijd te verspillen aan onnodige afspraken, langdurige gesprekken, kleine lettertjes of verborgen kosten en dat scheelt weer een hoop hoofdpijn. We hebben het proces zo makkelijk gemaakt dat je alles online kunt bestellen en ons gewoon je wensen kunt doorgeven via onze vragenlijst. Natuurlijk kunnen we altijd een afspraak regelen als je ons graag in levenden lijve wilt ontmoeten! Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om online met onze grafisch ontwerpers te connecten!

Als je met ons samenwerkt, verwacht dan geen saaie vergaderingen of eindeloze presentaties. We houden van lachen en plezier maken.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je ontwerp tot in de kleinste details uit te leggen. Daarom presenteren we een dynamische conceptvideo! In deze video geven we je alle uitleg die je moet weten over je ontwerp, omdat het soms kan voelen alsof we een geheime taal spreken waarvan alleen grafisch ontwerpers de sleutel hebben.

INNOVATIE

INNOVATIE

INNOVATIE

INNOVATIE

INNOVATIE

ONDERSCHEIDEND

ONDERSCHEIDEND

ONDERSCHEIDEND

ONDERSCHEIDEND

ONDERSCHEIDEND

Projecten Wunderscore

Grafische ontwerpers met obsessies

Bij ons bedrijf is “close enough” niet goed genoeg. Bij ons is klanttevredenheid geen doel, het is een obsessie!

100

Klanttevredenheid

Voordelige alles-in-één ontwerp-pakketten

Onze ontwerppakketten zijn namelijk 10% voordeliger dan wanneer je losse designs zou kopen. Dat bespaart kosten en levert complete designs op.

10

pakketkorting
We staan klaar om je te verrassen met een gloednieuw concept waar je letterlijk van in de wolken raakt.

Wij hebben elk onze eigen unieke vaardigheden en krachten, maar wanneer we samenwerken, zijn we onverslaanbaar. En als je je afvraagt wat ons geheim is, kunnen we je vertellen dat het niet alleen de koffie is (hoewel dat helpt), we nemen ons werk ook veel te serieus, maar hebben ook een gezonde dosis humor. We beloven dat we je niet zullen teleurstellen, tenzij je niet van lachen houdt. In dat geval zijn we misschien niet de juiste match.

UNIEK & ONDERSCHEIDEND

Onze missie is simpel: we willen jouw bedrijf de mooiste, meest opvallende en unieke visuele uitstraling geven die er is.

ONTWERP

MERK

IDENTITEIT

Maak kennis met ons eigenzinnige team van grafisch ontwerpers!

We zijn een klein team van vakidioten (grafisch ontwerpers) die samenwerken om de beste ontwerpen te maken. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ervoor zorgen dat we altijd topkwaliteit leveren zonder de bank te breken. Grote bureaus en fancy kantoren schrikken ons niet af. Het gaat om wat er uit onze computers komt. En laten we eerlijk zijn, een groot kantoor moet ook betaald worden. We hebben korte lijnen, snelle communicatie en we weten alles van onze klanten. Als jij belt, weet je zeker dat je geen robot of callcentermedewerker aan de lijn krijgt.

Maar vergis je niet, ondanks dat we klein zijn, betekent dat niet dat we niet groots kunnen denken. We ontwikkelen alles wat nodig is om jouw klanten te verrassen, verleiden en veroveren. We laten ze zien hoe fantastisch jij bent! Samen brengen we onze krachten en creatieve breinen bij elkaar om de meest waanzinnige ideeën te bedenken. We combineren onze expertise, creativiteit, ervaring en technische vaardigheden om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure, een complete huisstijl of een website, onze grafisch ontwerpers zijn er voor jou!

Lets play begin innovate watch

Creative studio

Design pakket

Wunderscore

Het kiezen van het juiste pakket is makkelijker dan je denkt!

Sta je voor een lastige keuze en weet je niet welk ontwerppakket je moet kiezen? Begin met het creëren van een sterke huisstijl die perfect bij jouw bedrijf past. Zorg vervolgens voor een online aanwezigheid die opvalt, geef een persoonlijke touch met een video, en sluit af met effectieve reclame. Andere klanten hebben de volgende keuzes gemaakt:

Startpakket

72%

Webdesign

91%

Multimedia design

68%

Print design

36%

We zijn niet alleen creatief, we zijn ook efficiënt.

Geen gedoe met het maken van een afspraak, geen onnodig heen en weer gemail en vooral geen zorgen dat je te laat komt op de afspraak. Je kunt onze online vragenlijst snel en gemakkelijk invullen op een tijdstip dat jou uitkomt. We kunnen niet wachten om te ontdekken wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe we dat kunnen vertalen in geweldige ontwerpen.

We begrijpen dat je waarschijnlijk denkt: “Maar hoe weet ik zeker dat mijn antwoorden worden meegenomen in de besluitvorming?” Maak je geen zorgen, we zijn niet van plan om jouw antwoorden te negeren en te doen alsof ze niet bestaan. We zijn altijd benieuwd naar jouw ideeën, zelfs als het betekent dat we ons haar moeten uittrekken en huilen van frustratie. En als we denken dat jouw ideeën niet in lijn zijn met de bedrijfsstrategie, dan zullen we samen sparren om tot de beste oplossing te komen.

Voel je je overweldigd door online vragenlijsten? Laten we een afspraak maken en samen deze klus klaren! Bovendien kunnen we genieten van een lach over de grappige gezichten die we trekken tijdens het werk!

Haal het beste uit je wachtavontuur.

Je vraagt je waarschijnlijk af: “Wanneer kan ik beginnen met mijn project?” We begrijpen je ongeduld om aan de slag te gaan met ons team. Vanwege buitengewoon enthousiaste klanten ervaren we op dit moment enige drukte, wat resulteert in een wachtperiode die we graag een ‘wachtavontuur’ noemen. We proberen het kort te houden, maar soms hebben we extra tijd nodig om projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Geen zorgen, we houden je op de hoogte van eventuele vertragingen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en kunt beslissen of je met ons wilt samenwerken.

Ben je een beetje ongeduldig? Misschien kun je wat ademhalingsoefeningen doen of een dansje maken om de tijd te doden. We zullen je niet vergeten terwijl je in onze agenda staat en kijken ernaar uit om iets moois te creëren!

Hier zijn nog wat tips om de wachttijd nuttig te besteden:

  1. Pak een notitieblok en begin wat woorden op te schrijven. Je weet nooit wanneer inspiratie toeslaat, dus denk na over de boodschap die je wilt overbrengen en hoe je dat op de meest effectieve manier kunt doen.
  2. Bedenk welke informatie je wilt delen met je klanten en hoe je die informatie boeiend en duidelijk kunt presenteren. Ga alvast teksten schrijven!
  3. En terwijl je toch bezig bent, denk ook eens na over de vragen die je aan ons wilt stellen. Wees niet bang om creatief te zijn en maak gerust een grapje.

Ik wil Wunderscore bezoeken.

Ben je zo onder de indruk van ons bureau dat je ons graag in levenden lijve wilt ontmoeten? Met zoveel geweldige ideeën en ontwerpen in ons hoofd, moeten we ons afsluiten van de buitenwereld om alles eruit te kunnen laten knallen. Helaas moeten we je vertellen dat ons kantoor momenteel zo geheimzinnig en mysterieus is als de Bermudadriehoek. En laten we eerlijk zijn, ons kantoor is zo volgestouwd met schetsen en ontwerpen dat er eigenlijk geen ruimte meer is voor bezoekers.

Maar als je ons toch graag persoonlijk wilt ontmoeten en onze designs wilt zien, kunnen we een date plannen bij jou op kantoor. Laat ons snel weten of we een afspraak kunnen inplannen! We beloven ons best te doen om snel te reageren en we zullen niet bijten (tenzij je beweert dat Comic Sans een goed lettertype is, dan kunnen we niets meer garanderen).

Betalen met liefde en waardering?

Voordat we beginnen met het ontwerpproces, willen we graag een kleinigheidje bespreken: de betaling. Helaas accepteert onze bank geen betalingen in de vorm van liefde en waardering, dus moeten we gebruikmaken van de traditionele betaalmethode. De betaling komt pas nadat we het ontwerp hebben voltooid en aan jou hebben overgedragen. We willen er namelijk zeker van zijn dat je tevreden bent met ons werk voordat je ons betaalt. Dus, we maken het ontwerp voor je, sturen het naar je op en dan heb je de tijd om het te bekijken en eventuele wijzigingen aan te geven. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het resultaat, sturen we je de factuur.

Het is simpel en eerlijk, toch? Maar er is één kleine voorwaarde: als je niet tevreden bent met ons ontwerp, dan zijn we natuurlijk bereid om veranderingen aan te brengen, maar dan wel binnen een redelijk termijn. We willen tenslotte niet dat je ons ontwerpteam in een permanente wachtruimte verandert. Zodra we de betaling hebben ontvangen, ben je vrij om het ontwerp te gebruiken. Je mag er zelfs op dansen als je wilt (we raden het niet aan, maar we kunnen je niet tegenhouden).

Zet je leesbril op, neem een slokje koffie en laat je meeslepen in de betoverende wereld van de algemene voorwaarden terwijl je achterover leunt en ontspant.