Skip to main content

Retourneren

Wunderscore

Annuleren van bestelling

Hoe kan ik mijn design cancelen?
Ben jij helemaal de weg kwijt in je ontwerp-avontuur en wil je het design cancelen? Geen paniek! Zolang je bestelling nog niet de ontwerpfase bereikt heeft, kun je het nog makkelijk annuleren. Stuur ons simpelweg een e-mail met je annuleringsverzoek. Easy peasy! Maar let op, vergeet niet de kleine lettertjes te lezen en onze algemene voorwaarden te controleren voor verdere annuleringsregels.

We zullen je op de hoogte houden van alle updates en je als eerste mailen zodra de annulering gelukt is. Je hoeft dus niet langer te wachten op het randje van je stoel.

Hoe kan ik mijn drukwerk cancelen?
Geen zorgen, we begrijpen dat plannen soms veranderen. Als je kant-en-klaar drukwerk wilt annuleren, zolang het nog niet onderweg is, kun je dat probleemloos doen. Helaas is het annuleren van maatwerk drukwerk niet mogelijk, omdat we al druk bezig zijn om jouw unieke ontwerp tot leven te brengen. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je bestelling, maar maatwerk is nu eenmaal speciaal voor jou gemaakt. Dus zorg ervoor dat je zeker bent van je keuze voordat je je bestelling plaatst.

Retourneren

Het spijt ons heel erg om te moeten zeggen dat het retourneren van op maat gemaakte artikelen niet mogelijk is. Voor al onze andere producten geldt dat je het recht hebt om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd. Maar let op, de kosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. We willen natuurlijk graag dat je product in goede staat en in de originele verpakking bij ons terugkomt. Als dat zo is, dan zorgen wij ervoor dat het volledige orderbedrag binnen 14 dagen weer op je rekening staat.

Dus, als je iets wilt retourneren, neem dan contact met ons op via contact@wunderscore.nl. We helpen je graag!