Zelfportret

Poster design

Zelfportret

Typografisch zelfportret op posterformaat, met minimaal 8 woorden en maximaal 100 woorden. Door zorgvuldige vormgeving en aandacht voor detail ontstaat een krachtig beeld dat de boodschap versterkt.

“Met een combinatie van typografische elementen wordt er een dynamisch en levendig beeld gecreëerd dat de kijker uitnodigt om verder te lezen en te ontdekken.”

Intro

Just Do It: Verschillende lettergroottes, vormen en richtingen zijn gebruikt om dynamische vlakken te maken die de aandacht trekken. De strakke, schreefloze typografie zorgt voor een sterke visuele impact, waarbij het wit van de letters krachtig afsteekt tegen de zwarte achtergrond. De enige kleur, rood, symboliseert passie, kracht en vastberadenheid.

Dream: De letters zijn zacht en golvend van vorm, waardoor ze lijken te zweven in de lucht. Met een bewust eenvoudige compositie wordt alle aandacht gericht op de dromerige letters. Het gebruik van blauw symboliseert rust, kalmte en de oneindigheid van de dromenwereld, terwijl de kleur geel staat voor energie, vreugde en optimisme.

Opdracht

Poster ontwerp

Opdrachtgever

Gmi desigschool

Kleuren

Empowering Fire

#8c1812

Mighty Flame

#efb719

Dreamy Horizon

#414596

"Dit ontwerp is bedoeld om anderen te inspireren en aan te moedigen om obstakels te overwinnen en actie te ondernemen om hun dromen te verwezenlijken."