Falikiu

Logo design

Falikiu

Falikiu, gericht op assertiviteit en zelfverdediging, zocht naar een visuele identiteit die de kracht en het zelfvertrouwen van de trainingsprogramma's kon weerspiegelen.

“Het was van het belang dat het logo de veelzijdigheid en kracht van Falikiu weerspiegelde en tegelijkertijd de oorsprong en balans in de vormen weergaf.”

Intro

Het logo dat is gecreëerd voor Falikiu is een visuele belichaming van kracht, zelfvertrouwen en innerlijke balans, terwijl het de oorsprong van het bedrijf in zich draagt. De lijnen en vormen in het logo zijn doordacht geplaatst om de stabiliteit weer te geven, wat aangeeft dat succes voortkomt uit innerlijke balans en zelfvertrouwen. Diep zwart is de kleur in het logo en symboliseert autoriteit en kracht. Deze kleurkeuze benadrukt het zelfvertrouwen en de vastberadenheid die klanten kunnen bereiken door de diensten van Falikiu.

Opdracht

Logo ontwerp

Kleuren

Authority Black

#00000

"Het logo vertegenwoordigt op krachtige wijze de balans en kracht die klanten bereiken via assertiviteits-trainingen en zelfverdedigings-cursussen."