Da Rossi

Banner, folder, visitekaartje en website design

Da Rossi

Da Rossi, een begrip in de wereld van de Italiaanse bourgondische keuken, gaf de opdracht om een banner, folder, visitekaartje en website te ontwerpen om hun heerlijke gerechten te promoten.

“Gezien het feit dat het om een menu ging, was overzichtelijkheid van cruciaal belang. Er is voor gezorgd dat zowel de website als de folder eenvoudig te navigeren zijn en dat de menu-items duidelijk en toegankelijk zijn voor de lezer.”

Intro

Met een reeds bestaand logo en huisstijl in de kleuren wit, rood en groen, was het een uitdaging om deze elementen te behouden en te versterken. Er is gekozen om de bestaande kleuren wit, rood en groen aan te vullen met zwart. Dit subtiel contrasterende element bracht een gevoel van hoogwaardigheid naar voren, passend bij de kwaliteit van Da Rossi’s aanbod.

Bewust zijn diverse lettertypen gebruikt om het gewenste effect te bereiken. De titels zijn vormgegeven met schreefloze en smalle lettertypen, wat een eigentijdse en verfijnde uitstraling gaf. Voor de basistekst is er gekozen voor een goed leesbaar lettertype om de informatie helder en toegankelijk te maken.

Opdracht

Banner, folder, visitekaartje en website ontwerp

Kleuren

Tomato Crush

#E31E25

Basil Green

#009847

Hearthstone

#222425

"De nieuwe website en promotiematerialen werden ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de vernieuwde visuele identiteit."