Back 2
Be Me

Logo, folder, visitekaartje en website design

Back 2 Be Me

In opdracht van Back2 Be Me, een vitaliteitscoach en gewichtsconsulent, was het onze voornaamste doel om de kernwaarden van het bedrijf tot leven te wekken en een volledige merkidentiteit te creëren.

“Deze merkidentiteit omvat niet alleen een diepgaand betekenisvol logo, maar ook een professioneel visitekaartje, een inspirerende folder en impactvolle fotografie.”

Intro

Logo: Het logo bestaat uit twee harten die tegelijkertijd twee boomerangs vormen, dat staat voor de betekenis van ‘terug naar jezelf’. Dit beeldmerk van Back2 Be Me is een krachtig symbool dat de reis naar zelfontdekking en innerlijke balans weerspiegelt.

Vormen: Ronde vormen vormen een cruciaal onderdeel van de visuele identiteit van Back 2 Be Me. Ze geven een gevoel van harmonie, evenwicht en zorgzaamheid weer. Deze vormen worden consequent toegepast in alle ontwerpelementen.

Het kleurenpalet:
De kleur geel symboliseert vreugde en geluk. Het straalt positiviteit en energie uit, wat aansluit bij de inspirerende en motiverende aanpak van Back 2 Be Me. De kleur groen staat voor groei en natuur. Het vertegenwoordigt vernieuwing, frisheid en gezondheid, wat de kern is van een vitaliteitscoach.

Typografie: Het gekozen schreefloze lettertype straalt betrouwbaarheid en moderniteit uit. Het benadrukt de professionele aanpak van Back 2 Be Me en zorgt voor een leesbare uitstraling. Voor quotes en persoonlijke berichten wordt een sierlijk scriptlettertype gebruikt, dit voegt een persoonlijk tintje toe aan de communicatie.

Fotografie: De fotografie benadrukt de connectie met de natuur en de mogelijkheid om innerlijke balans te vinden in de buitenlucht. Het doel is om te inspireren en aan te moedigen om de helende kracht van natuur te omarmen.

Zowel qua vormgeving, typografie als kleurenschema zijn alle ontwerpen doordacht en nauwgezet uitgewerkt. Deze elementen dragen gezamenlijk bij aan een vloeiende en consistente merkervaring bij alle creaties.

Opdracht

Logo, folder, visitekaartje en website ontwerp

Kleuren

Renewed Growth

#124f43

 Blissful Vitality

#e5a900

Silver Lining

"In elk facet van het ontwerp is er met zorg en toewijding een samenhang gecreëerd die de kernwaarden van Back2 Be Me omarmt en uitstraalt."