Sail

T-shirt & One-page design

Sail

De uitdaging bij deze opdracht was om de nautische sfeer van Sail op een creatieve manier te verwerken in het ontwerp. Het ontwerp bestaat uit een abstracte weergave van golven en zeilen, die samen een harmonieus geheel vormen.

“De focus ligt op het gebruik van minimalistische ontwerpbenaderingen, waarbij de typografie en grafische elementen centraal staan.”

Intro

Het kinder T-shirt heeft een grafische afbeelding van een zeilboot op de voorkant, gevormd met kleine zeil patronen. Het T-shirt ontwerp voor volwassenen is minimalistisch en modern, met een duidelijke verwijzing naar Sail. De combinatie van een blauw zeilship en oranje lijnen creëert een gevoel van beweging en energie, wat de frisse en levendige uitstraling van Sail weerspiegelt. Het moderne en strakke lettertype past goed bij het minimalistische ontwerp van de zeilboot en zorgt voor een hedendaagse uitstraling. Bij het ontwerp van de one-page website voor Sail is de minimalistische benadering verder doorgevoerd. Het kleurenschema van diepblauw en oranje, dat consistent is met het nautische thema van het evenement, draagt bij aan de sfeer van Sail.

Opdracht

T-shirt & one-page webdesign

Kleuren

Powder Sailing

#1b2445

Sun-kissed Bliss

#b75919

Luminous Glow

#FAC170

Nautical Serenade

#0F3B55

Radiant Sunset

#f59d21

Azure Sail

#87ABB7

"Het algehele ontwerp van Sail is gebaseerd op een minimalistische benadering met een nadruk op grafische elementen en typografie. Dit ontwerp is doorgevoerd in alle elementen van Sail, wat zorgt voor een professionele uitstraling."