Generation
alfa

Website design

Generation Alfa

Bij het ontwerpen van de website voor Generation Alfa, een interieur vormgever, stond één doel centraal: een visueel aantrekkelijke en informatieve online aanwezigheid creëren voor een publiek dat gewend is aan innovatie en creativiteit.

“Het bestaande logo van Generation Alfa diende als inspiratiebron. De strakke lijnen gaven ons de richting om een website te ontwerpen die naadloos aansloot bij het bestaande merkimago.”

Intro

De lay-out van de website werd eenvoudig en intuïtief gehouden, met de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en gemakkelijke navigatie. Strakke lijnen, heldere vlakken en een beperkt kleurenpalet vormden de basis van ons ontwerp.

Om de energie en creativiteit van Generation Alfa vast te leggen, zijn er speelse elementen geïntegreerd in het minimalistische ontwerp. Speelse lijnen, subtiele animaties en interactieve elementen geven de website een levendige uitstraling.  Er is gekozen voor een kleurenschema dat perfect aansloot bij het logo van Generation Alfa, met wit, goud en grijze tinten die de nadruk leggen op de inhoud.

De gevectoriseerde tekeningen transformeren handgetekende afbeeldingen tot strakke vectoren, wat het ontwerp een onmiskenbaar moderne uitstraling geeft en bijdragen aan de visuele beleving door afbeeldingen van diverse materiaalsoorten.

Opdracht

Website ontwerp

Kleuren

Gold Standard

#b9a545

Steel Structure

#282624

Silver Lining

#e2e2e2

"Het resultaat is een website die de essentie van Generation Alfa vastlegt. Minimalistisch in ontwerp, speels in uitvoering, en bovenal, trouw aan het bestaande logo."