Centrum voor Positieve Gezondheid

Logo, visitekaartje, brochure, folder, poster, banner en website design

Centrum voor Positieve Gezondheid

In opdracht van het Centrum voor Positieve Gezondheid is er een geheel nieuwe merkidentiteit ontworpen die de kern van positieve gezondheid omarmt.

“Deze merkidentiteit weerspiegelt niet alleen de missie van het CVPG, maar zal ook mensen inspireren om met zelfcompassie hun eigen gezondheid te verbeteren en hun mooiste leven te leven.”

Intro

Logo: Het logo kenmerkt zich door de vorm van een hart, een symbool van zelfcompassie. Binnen dit hart bevinden zich lijnen die niet alleen de hartvorm weerspiegelen, maar ook een doolhof vormen. Dit symboliseert de complexiteit van gezondheid en de uitdagingen waarmee mensen te maken hebben. Het Centrum voor Positieve Gezondheid staat klaar om mensen te helpen uit dit doolhof te navigeren, met als uiteindelijk doel dat ze hun mooiste leven kunnen leven.

Vormen: De serieuze aard van gezondheid moest worden behouden, maar tegelijkertijd een frisse en eigentijdse uitstraling creëren. De eenvoudige vormen benadrukken de helderheid en focus die het Centrum voor Positieve Gezondheid biedt.

Kleuren: De kleur rood speelt een centrale rol in de merkidentiteit van het Centrum voor Positieve Gezondheid. Het staat symbool voor warmte, positiviteit en zelfcompassie. Rood is de kleur van liefde en empathie, waardoor het de perfecte keuze is om de menselijke connectie en zorg binnen de gezondheidszorg te benadrukken.

Typografie: De gekozen typografie is schreefloos en modern. Dit draagt bij aan de helderheid en leesbaarheid van de boodschappen van het Centrum voor Positieve Gezondheid. Het straalt een eigentijdse benadering uit en weerspiegelt de innovatie die de organisatie brengt in de gezondheidszorg.

Opdracht

Logo, visitekaartje, brochure, folder, poster, banner en website ontwerp

Kleuren

Positive Energy

#981418

Heartwarming Red

#282624

"De merkidentiteit voor CVPG is ontworpen om de nieuwe benadering van gezondheidszorg te weerspiegelen: die draait om zelfcompassie en het streven naar je mooiste leven."