A&D

Save the Date & trouwkaart

A&D

Voor Ashley en Danny hebben we met veel plezier de Save the Date en trouwkaarten ontworpen. Hun wens? Een minimalistisch ontwerp met een groene tint die zowel stijlvol als tijdloos aanvoelt.

“De rijke groentinten, het subtiele logo geïnspireerd door Parijs, en de zorgvuldige keuze voor typografie maken de kaart uniek, verfijnd en persoonlijk.”

Intro

Kleurenpalet
De Save-the-Date kaart is in zacht beige, wat een warme uitstraling geeft. De hoofdkaart heeft een luxe diep donkergroene achtergrond. De dagprogramma kaart is ook beige, met donkergroene tekst, terwijl de ceremonie kaart in licht romantisch groen is met details in donkergroen. Samen vormen deze kaarten een stijlvol en samenhangend geheel.

Logo
Het logo bestaat uit een minimalistische lijntekening waarin de Eiffeltoren subtiel verwerkt is in de vorm van de letter “A”. Dit geeft het ontwerp een verfijnde en persoonlijke uitstraling, met een subtiele en stijlvolle verwijzing naar Parijs. Ons doel was een logo te creëren voor een minimalistische trouwkaart die eenvoud en elegantie samenbrengt, terwijl de stad waar het huwelijksaanzoek plaatsvond op een subtiele manier wordt weerspiegeld.

Typografie
De gekozen typografie bestaat uit een sierlijk, handgeschreven lettertype voor de namen “Ashley & Danny”, dat zacht en romantisch oogt. Voor de overige tekst, zoals de trouwdatum, locatie en verdere details, is een modern lettertype met schreef gebruikt. Dit creëert een stijlvolle balans tussen de klassieke elegantie van het sierlijke lettertype en de strakke lijnen van het moderne lettertype.

Opdracht

Save the Date & trouwkaart

“Wunderscore, een heel veelzijdig, professioneel en meedenkend bedrijf. Mensen die weten waar ze het over hebben en waar ze streven naar perfectie. Wij zijn mega enthousiast over de resultaten die geleverd zijn. Onze safe the date kaarten en uitnodigingen voor de bruiloft zijn met heel veel creativiteit en compassie gemaakt. Heel veel dank voor jullie vakwerk en kundigheid.”

AshleyA&D

Kleuren

Enchanted Moss

#4c5642

Bridal Ivory

#f9f4e8

Eternal Green

#abb799

Het minimalistische karakter geeft de kaarten een elegante uitstraling zonder overbodige details, precies zoals Ashley en Danny voor ogen hadden.