ChillBits

Webshop

ChillBits

Samen met Liesbeth Ronden is er een bijzondere webshop ontwikkeld die helemaal in lijn is met de huisstijl en verpakking die Liesbeth heeft ontworpen.

“Onze taak? Het ontwerp tot leven brengen in een webshop die perfect past bij het merk.”

Intro

Wat deze webshop uniek maakt, is dat hij aan de voorkant oogt als een reguliere website, zonder zichtbare winkel. Alleen klanten met een account krijgen toegang tot de webshop via de achterkant. Dit zorgt voor een strakke en overzichtelijke uitstraling voor de gemiddelde bezoeker, terwijl zakelijke klanten eenvoudig kunnen inloggen voor hun bestellingen. Zo blijft de website helder en professioneel, zonder in te leveren op de merkbeleving of gebruiksvriendelijkheid.

Opdracht

Webshop

“Wij vonden het erg fijn om samen te mogen werken met Sammy. Ze is behulpzaam, geduldig, betrouwbaar en zelfredzaam. Ze denkt graag met je mee en heeft ons laten zien dat ze beschikt over veel kennis en kunde in haar vak. Ze kan goed luisteren naar je wensen en is een echte perfectionist! Ze ziet altijd ruimte voor verbetering, en dat is fijn, want je wilt graag iemand hebben die je scherp houdt en met je meedenkt, zodat jij dat niet hoeft te doen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare teamplayer dan moet je bij Sammy zijn! en mocht je willen zien wat voor moois ze voor ons heeft gemaakt, kijk dan op www.chillbits.nl.”

MaryzeChillBits

Het resultaat? Een webshop die niet alleen functioneel is, maar ook helemaal de sfeer en uitstraling van het merk ademt.