Print design level 1

 549,00

Voor de ambitieuze ondernemers die willen opvallen tussen de massa, hebben we een fantastisch pakket samengesteld. We hebben alles in dit pakket gestopt wat je nodig hebt om de aandacht te trekken van je potentiële klanten, inclusief niet één, maar twee professionele ontwerpen – een flyer design en een poster design. Onze ontwerpen zijn doordacht en aantrekkelijk, waardoor je bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Met dit pakket heb je twee keer zoveel kans om de aandacht te trekken.

Flyer
1 designconcept
1 revisieronde
A5 formaat dubbelzijdig
JPEG en PDF bestand

Poster
1 designconcept
1 revisieronde
tot 118,5 x 175 cm (abri)
JPEG en PDF bestand

Of je nu een startende ondernemer bent of al jaren in het vak zit, ons print design pakket biedt de tools om je bedrijf te promoten en te laten groeien.

Beschrijving

Ons alles-voor-jou-aanpak betekent dat we niet alleen ontwerpen, maar ook meedenken en adviseren om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen indrukwekkend is, maar ook effectief.

Compleet designpakket,
geen creatieve chaos

Wij bieden complete pakketten met consistente en professionele ontwerpen. Onze aanpak zorgt voor een gestroomlijnd eindresultaat, waarbij verschillende ontwerpers samenwerken om jouw visie tot leven te brengen.

Uniek ontwerp,
maatwerk voor jouw merk

Ons team zet zich volledig in om jouw merk een krachtige en prachtige uitstraling te geven. Ons doel is om ontwerpen te creëren die niet alleen jouw identiteit weerspiegelen, maar ook je merk onderscheiden van de concurrentie.

Uitgebreide offline en
online ontwerpdiensten

Ontdek de magie van onze grafisch designers die een breed scala aan diensten bieden, van logo-ontwerp tot webdesign en alles daartussenin. Wij bieden uitgebreide oplossingen om jouw merk op te laten vallen.

Transparante prijzen,
duidelijke afspraken

Bij ons hoef je geen detective te spelen of psycholoog te zijn om de kosten te begrijpen. Wij bieden transparante prijzen en duidelijke afspraken, zonder verborgen kosten. Geen onaangename verrassingen.

Eenvoudig bestelproces,
zonder gedoe

Met ons eenvoudige 3-stappenproces brengen wij jouw bedrijf naar het volgende level. Selecteer jouw designpakket, voltooi de bestelling en vul onze vragenlijst in.

Ons team,
jouw partner in crime

We willen weten wie je bent als bedrijf en wat je wilt uitstralen. Onze grafisch designers zijn jouw 'partner in crime' als het gaat om het bouwen van een krachtig merk.