Multimedia design level 3

 199,00

Op zoek naar een boeiende podcast? Check! En verlang je naar verbluffende cover art die jouw podcast onderscheidt? Dubbelcheck!

Stap binnen in onze studio, ontworpen om jou en je gasten een comfortabele en creatieve ruimte te bieden voor een onvergetelijke opname-ervaring. Met ruimte voor maximaal 4 personen en sessies van 1,5 uur, bieden we hoogwaardige microfoons, geluidsabsorberende panelen en professionele opnameapparatuur om jouw podcast van topkwaliteit te maken. En dat is niet alles! In ons pakket is een unieke cover inbegrepen, ontworpen om de aandacht te trekken en jouw podcast te laten opvallen.

Wil je jouw opnames nog verder verbeteren? Geen zorgen! Montageservices zijn beschikbaar en kunnen eenvoudig worden bijgeboekt. Laat jouw podcast schitteren met onze complete oplossingen!

Vodcast (video podcast)
Opname 1,5 uur
Zonder montage
1 revisieronde
MP4

Podcast cover art
1 designconcept
1 revisieronde
JPEG en PNG

 

Beschrijving

Ons alles-voor-jou-aanpak betekent dat we niet alleen ontwerpen, maar ook meedenken en adviseren om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen indrukwekkend is, maar ook effectief.

Compleet designpakket,
geen creatieve chaos

Wij bieden complete pakketten met consistente en professionele ontwerpen. Onze aanpak zorgt voor een gestroomlijnd eindresultaat, waarbij verschillende ontwerpers samenwerken om jouw visie tot leven te brengen.

Uniek ontwerp,
maatwerk voor jouw merk

Ons team zet zich volledig in om jouw merk een krachtige en prachtige uitstraling te geven. Ons doel is om ontwerpen te creëren die niet alleen jouw identiteit weerspiegelen, maar ook je merk onderscheiden van de concurrentie.

Uitgebreide offline en
online ontwerpdiensten

Ontdek de magie van onze grafisch designers die een breed scala aan diensten bieden, van logo-ontwerp tot webdesign en alles daartussenin. Wij bieden uitgebreide oplossingen om jouw merk op te laten vallen.

Transparante prijzen,
duidelijke afspraken

Bij ons hoef je geen detective te spelen of psycholoog te zijn om de kosten te begrijpen. Wij bieden transparante prijzen en duidelijke afspraken, zonder verborgen kosten. Geen onaangename verrassingen.

Eenvoudig bestelproces,
zonder gedoe

Met ons eenvoudige 3-stappenproces brengen wij jouw bedrijf naar het volgende level. Selecteer jouw designpakket, voltooi de bestelling en vul onze vragenlijst in.

Ons team,
jouw partner in crime

We willen weten wie je bent als bedrijf en wat je wilt uitstralen. Onze grafisch designers zijn jouw 'partner in crime' als het gaat om het bouwen van een krachtig merk.