Multimedia design level 2

 699,00

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Dan hebben wij precies wat je nodig hebt! We maken een fantastische video die jouw merk laat schitteren! Of je nu kiest voor een sociale media video die de likes binnen laat stromen, een portretfilm die jouw bedrijf van zijn beste kant laat zien, een promotievideo die de concurrentie doet verbleken, een vacaturevideo die de beste kandidaten aantrekt, een after movie die het feestje laat herbeleven, een instructievideo die zelfs de grootste kluns kan begrijpen, een video testimonial die jouw klanten overtuigt om voor jou te kiezen, of een bedrijfsvideo die jouw merk laat schitteren.

Video
Opnames 1,5 uur
Video van max 3 minuten
Gemonteerd en bewerkt
MP4

Advertentie online
1 designconcept
1 revisieronde
Tot A5 formaat
JPEG en PNG bestand

We creëren een opvallende online advertentie die jouw bedrijf laat opvallen op social media of op een website.

Beschrijving

Ons alles-voor-jou-aanpak betekent dat we niet alleen ontwerpen, maar ook meedenken en adviseren om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen indrukwekkend is, maar ook effectief.

Compleet designpakket,
geen creatieve chaos

Wij bieden complete pakketten met consistente en professionele ontwerpen. Onze aanpak zorgt voor een gestroomlijnd eindresultaat, waarbij verschillende ontwerpers samenwerken om jouw visie tot leven te brengen.

Uniek ontwerp,
maatwerk voor jouw merk

Ons team zet zich volledig in om jouw merk een krachtige en prachtige uitstraling te geven. Ons doel is om ontwerpen te creëren die niet alleen jouw identiteit weerspiegelen, maar ook je merk onderscheiden van de concurrentie.

Uitgebreide offline en
online ontwerpdiensten

Ontdek de magie van onze grafisch designers die een breed scala aan diensten bieden, van logo-ontwerp tot webdesign en alles daartussenin. Wij bieden uitgebreide oplossingen om jouw merk op te laten vallen.

Transparante prijzen,
duidelijke afspraken

Bij ons hoef je geen detective te spelen of psycholoog te zijn om de kosten te begrijpen. Wij bieden transparante prijzen en duidelijke afspraken, zonder verborgen kosten. Geen onaangename verrassingen.

Eenvoudig bestelproces,
zonder gedoe

Met ons eenvoudige 3-stappenproces brengen wij jouw bedrijf naar het volgende level. Selecteer jouw designpakket, voltooi de bestelling en vul onze vragenlijst in.

Ons team,
jouw partner in crime

We willen weten wie je bent als bedrijf en wat je wilt uitstralen. Onze grafisch designers zijn jouw 'partner in crime' als het gaat om het bouwen van een krachtig merk.