Folder

 449,00

Met ons folder ontwerp vind je alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te presenteren op een professionele manier, of je nu een nieuw product lanceert of gewoon je bedrijf wilt laten zien. We zorgen ervoor dat jouw eigen huisstijl perfect wordt geïntegreerd in het ontwerp, zodat je jezelf kunt onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achterlaat. Wij weten hoe belangrijk het is om herkenbaarheid te creëren voor jouw bedrijf en daarom zorgen we ervoor dat jouw folder een perfecte weerspiegeling is van jouw bedrijfsidentiteit. Onze folders zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook functioneel.

  • 1 designconcept
  • 2 revisierondes
  • Tot 6 pagina’s (tot A4 uitvouwformaat)
  • JPEG en PDF bestand

We presenteren alle belangrijke informatie over jouw bedrijf op een overzichtelijke en heldere manier, zodat klanten en partners in één oogopslag kunnen zien wat je te bieden hebt.

Beschrijving

Ons alles-voor-jou-aanpak betekent dat we niet alleen ontwerpen, maar ook meedenken en adviseren om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen indrukwekkend is, maar ook effectief.

Compleet designpakket,
geen creatieve chaos

Wij bieden complete pakketten met consistente en professionele ontwerpen. Onze aanpak zorgt voor een gestroomlijnd eindresultaat, waarbij verschillende ontwerpers samenwerken om jouw visie tot leven te brengen.

Uniek ontwerp,
maatwerk voor jouw merk

Ons team zet zich volledig in om jouw merk een krachtige en prachtige uitstraling te geven. Ons doel is om ontwerpen te creëren die niet alleen jouw identiteit weerspiegelen, maar ook je merk onderscheiden van de concurrentie.

Uitgebreide offline en
online ontwerpdiensten

Ontdek de magie van onze grafisch designers die een breed scala aan diensten bieden, van logo-ontwerp tot webdesign en alles daartussenin. Wij bieden uitgebreide oplossingen om jouw merk op te laten vallen.

Transparante prijzen,
duidelijke afspraken

Bij ons hoef je geen detective te spelen of psycholoog te zijn om de kosten te begrijpen. Wij bieden transparante prijzen en duidelijke afspraken, zonder verborgen kosten. Geen onaangename verrassingen.

Eenvoudig bestelproces,
zonder gedoe

Met ons eenvoudige 3-stappenproces brengen wij jouw bedrijf naar het volgende level. Selecteer jouw designpakket, voltooi de bestelling en vul onze vragenlijst in.

Ons team,
jouw partner in crime

We willen weten wie je bent als bedrijf en wat je wilt uitstralen. Onze grafisch designers zijn jouw 'partner in crime' als het gaat om het bouwen van een krachtig merk.